Eco Cookers zijn ontworpen om jouw kookervaring te optimaliseren.

Nu beschikbaar in drie handige maten:

  1. Klein - Ideaal voor pannen tot 2 liter.
  2. Medium - Perfect voor pannen van 5 liter.
  3. Groot - Voor pannen tot 10 liter.

Bekijk de foto hierboven om de maten visueel te vergelijken. Met onze Eco Cookers wordt koken eenvoudiger dan ooit!

 

Eco-cooker

€ 50,00

Eco-cooker

€ 50,00

Productbeschrijving: Eco-Cooker

De Eco-Cooker is uw ideale metgezel voor duurzaam en energiebesparend koken. Deze innovatieve kooktas maakt het mogelijk om maaltijden te bereiden zonder onnodig gebruik van elektriciteit of gas. Met zijn drie lagen hoogwaardig isolatiemateriaal houdt de Eco-Cooker uw eten warm, zelfs onderweg.

Gebruiksgemak: De Eco-Cooker is ontworpen voor comfort en gemak. Dankzij de handige schouderriem is de tas eenvoudig te dragen en mee te nemen. Na gebruik kunt u de Eco-Cooker moeiteloos schoonmaken en opvouwen voor compacte opslag.

Voordelen:

  • Energiezuinig: Bespaar energie en geld, terwijl u het milieu helpt.
  • Gezond: Behoudt voedingsstoffen en mineralen in uw gerechten.
  • Smaakvol: Geniet van intensere smaken dankzij het langzame kookproces.
  • Gemak: Neem de Eco-Cooker mee voor heerlijke maaltijden tijdens elke outdooractiviteit.
Rating: 4.2727272727273 sterren
11 stemmen

Reacties

Sarah
9 maanden geleden

Iedere week gebruik ik de ecocooker zeker twee keer. Op soepdag kook ik eerst het water en vlees kort. Daarna doet de ecocooker verder het werk. Ook voor vleesgerechten en sauzen werkt het prima.
Ik vind het heel handig dat je zo al op een tijdstip dat mij goed uitkomt kan starten met koken. Daarna doet de ecocooker zelf het werk en hoef ik er niet mee bij te zijn.
Doordat het lange tijd gaart krijgt het gerecht veel smaak.
Energie besparen is natuurlijk ook fijn.
En het is natuurlijk ook erg leuk om een uitstekend uitgevoerd product van een ondernemende nieuwkomer af te nemen. Aida staat voor vakmanschap, originaliteit en meedenken. Echt een powervakvrouw!

Lubna
9 maanden geleden

Ik gebruik het al jaren en het is erg handig. Vooral als je niet genoeg tijd hebt en niet veel in de keuken staat, ook stroom en gas bespaart😍..

Maiada Samak
10 maanden geleden

Heel goed en nuttig

Fathia
10 maanden geleden

MetEco Cooker ben ik erg blij voor de eerste keer dat ik het kocht in 2021, en sindsdien bespaar ik tijd en energie..ook zorg loos als ik druk heb.ik heb 3 gekocht voor mijn familie zo nuttig is.

Jeanette
10 maanden geleden

Heel blij met de e-cooker! Allereerst bespaar het veel energie en smaakt het eten veel intenser. Verder is het heel leuk om uit te proberen waarmee en hoe je hem kunt gebruiken. Superding!

José
10 maanden geleden

Ben echt blij met de e-cooker. Het bespaart op mijn energie rekening en het is makkelijk in gebruik. Mijn beste aankoop van 2023

S.Tamim
10 maanden geleden

Ik vind het heel nuttig

Reactie plaatsen

Energiezuinig

Met de Eco-cooker kun je flink wat energie besparen, omdat het slimme kookontwerp ervoor zorgt dat er geen warmte verloren gaat, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu helpt.

Smaakvol

Met de eco-cooker worden je gerechten gewoon superlekker! Het langzame kookproces laat de smaken echt intenser worden, dus elke hap is een feestje voor je smaakpapillen. Je gaat er zeker van genieten.

Gezond

Koken in de Eco-cooker behoudt de voedingstoffen en mineralen.

Gemak

Met de Eco-cooker kun je overal genieten van heerlijke maaltijden, of het nu tijdens een picknick, barbecue of kampeertrip is, zonder gedoe met zware kookapparatuur.Bespaar energie met de Eco Cooker: een duurzame revolutie in de keuken!

Ontdek de Eco Cooker, een innovatieve oplossing waarmee je energie kunt besparen tijdens het koken. Deze slimme kookmethode stelt je in staat om heerlijke gerechten te bereiden zonder elektriciteit of gas te verspillen. De Eco Cooker is een handige tas met geavanceerde isolatiematerialen, waardoor je je maaltijd kunt laten nagaren na een korte opwarming op het fornuis.

Lees meer »