Welkom bij Aida Atelier!

 

 

Sluit je aan bij Aida Atelier en ontdek jouw creatieve kracht, terwijl we samen bouwen aan een duurzamere toekomst en een sterke, zelfbewuste gemeenschap van vrouwen vormen!

 


Bij Aida Atelier bieden we naailessen waar vrouwen hun vaardigheden achter de naaimachine kunnen verbeteren en tegelijkertijd de kunst van het repareren van kleding kunnen leren. We willen vrouwen inspireren om hun favoriete kledingstukken nieuw leven in te blazen in plaats van ze weg te gooien, en zo bijdragen aan een duurzamere wereld.

Daarnaast hebben we de Eco Cooker ontwikkeld, een unieke tas met isolatiemateriaal waarmee je voedsel langzaam kunt garen zonder elektriciteit of gas te gebruiken. Deze duurzame manier van koken past perfect bij onze visie van bewuste consumptie en energiebesparing.


Wij geloven in de kracht van vrouwen en streven ernaar om empowerment te bieden door middel van creativiteit, duurzaamheid en kledingreparatie. Ons atelier, opgericht door Aida Tamim en Anouk Hermanns, is een plek waar vrouwen van alle achtergronden samenkomen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij Aida Atelier creëren we niet alleen producten, maar ook een hechte gemeenschap. We moedigen vrouwen aan om elkaar te ondersteunen en te inspireren, en samen werken we aan het versterken van vrouwelijke empowerment.